Pogodnosti, Salon novosti

Akcija -50% na sunčanje u turbo solariju od 4. – 9.3.

Sljedeći tjedan od 4. – 9.3. iskoristite ponudu od -50% na sunčanje u turbo solariju sa novim Chocolate Brown lampama! Brzo i lako do preplanulog i čokoladnog tena.

1 minuta samo 0,50 KM!

Kako bismo vam omogućili sigurno i učinkovito sunčanje, na početku svake sezone mijenjamo lampe u našem turbo stojećem solariju.

Hot Chocolate Brown – čokoladne lampe su najkvalitetnije na tržištu, a njihova posebnost je ta što se intenzivna i dugotrajna prirodno čokoladna boja dobija brzo i rezultati su vidljivi već nakon prvog sunčanja (6 – 9 min.).

Isto tako, zahvaljujući naprednoj tehnologijii, sunčanje Hot Chocolate Brown lampama je sigurnije i zdravije nego sa običnim lampama jer zrake utječu samo na gornji sloj epiderma. Ne izazivaju crvenilo na koži i pogodne su i za osobe sa izrazito osjetljivom kožom i svijetlim tenom, jer omogućuju postepeno dobijanje tople, čokoladne boje koja daje zdrav i prirodan izgled.

Hot Chocolate Brown lampe su jedine originalne, a budući da su tržište preplavili falsifikati, bitno je napomenuti da za svaku našu lampu posjedujemo certifikat koji garantira kvalitet i porijeklo!

Naš turbo solarij sa novim Hot Chocolate Brown lampama će vas sigurno oduševiti!

Vezane objave