Pružanje kozmetičkih usluga, edukacijski centar, maloprodaja i veleprodaja

INFINIA d.o.o. Mostar osnovana je 2014. godine. Poduzeće je specijalizirano za prodaju i distribuciju kozmetičkih proizvoda, individualne i grupne edukacije svih vrsta kozmetičkih zanimanja te pružanje usluga u kozmetičkom salonu.
Ekskluzivni smo zastupnici LART trajnih lakova i praha za ugradnju noktiju te Callux proizvoda za profesionalnu njegu stopala.
U ponudi imamo vosak i šećernu pastu za depilaciju brendova Naturdepil i Skinstar, Noemi proizvode za lash lift i ugradnju umjetnih trepavica Noemi te Vacuum Fit 100 proizvoda za smanjenje celulita. Službeni smo partneri Kryolan Pro Card programa i Jana Nails.
Otvoreni smo za suradnju sa kozmetičkim salonima, privatnim i pravnim licima. Svim našim kupcima/klijentima dajemo podršku, naročito onima koji tek pokreću posao i traže dodatni savjet.

Suradnje:
kryolan

Kryolan

Infinia edukacijski centar i Salon ljepote Infinia su službeni partneri Kryolan Pro Card programa za Mostar i ovu regiju. Kod nas možete isprobati i naručiti sve Kryolan proizvode. U našem salonu koristimo Kryolan make up, a u Edukacijskom centru radimo edukacije i prezentacije za make up u suradnji sa Kryolan Make up Academy.

golden rose bih

Golden Rose

Infinia edukacijski centar i Salon ljepote Infinia je u suradnji s Golden Rose Bih. Osim mogućnosti kupnje Golden Rose proizvoda u našem salonu, svi polaznici naših edukacija imaju trajni popust od 20% na Golden Rose asortiman.

steiner

Rad na brodu

Infinia edukacijski centar je u suradnji s prestižnom Steiner kompanijom, koja omogućuje kvalificiranim kozmetičarima internacionalnu karijeru i profesionalno usavršavanje, uz odličnu zaradu na luksuznim brodovima koji plove po najatraktivnijim destinacijama na svijetu.