Prikazuje se svih 4 rezultata

Prikaži Menu
-20%
Zatvori

Callux set za pedikuru za kućnu njegu

63.00 KM 50.40 KM
Set za suhu pedikuru namijenjen za uklanjanje žuljeva, plitkih kurjih očiju, odumrlih stanica i zadebljanja na koži stopala. Bez rizika od pretjeranog uklanjanja epiderme i bez poticanja na njen brži rast, sami kod kuće možete brzo, jednostavno i učinkovito postići da imate glatka i njegovana stopala. Set sadrži: Callux intezivnu pjenu 150 ml, Callux snažnu hidratizirajuću kremu 100 ml, držač za jednokratne turpije i izmjenjive jednokrante turpije granulacije 80 i 150.
Zatvori

Callux set za profesionalnu pedikuru

145.00 KM
Profesionalni set za tretman pedikure u kozmetičkim salonima, uključuje sve potrebno za brzu, jednostavnu i učinkovitu njegu stopala. Bez upotrebe žileta, Callux pedikura bez problema uklanja žuljeve, plitke kurje oči, odumrle stanice i zadebljanja na koži stopala. Tretman Callux pedikure je vrlo ugodan i siguran je za trudnice i dijabetičare. Set uključuje: Callux gel 250 ml, Callux kremu 250 ml, držač turpija, strugalicu, 2 x 20 izmjenjivih jednokratnih turpija granulacije 80 i 150 i 100 kom. maramica (flastera).  
Zatvori

Set oklagija za klasičnu maderoterapiju lica

100.00 KM
Set se sastoji od 3 oklagije, modelatora i zvona. Postoji mogućnost pojedinačne kupovine proizvoda.Oklagije za lice se koriste za postizanje veće cirkulacije. Stimulacijom kože podstiče se  stvaranje kolagena i hijalurona, te se na taj način koža zateže i podiže.
Zatvori

Set oklagija za klasičnu maderoterapiju tijela

200.00 KM
Set se sastoji od 6 oklagija: startna oklagija, savitljiva/ravna oklagija, kuglice, valjak, modelator i zvono.