Salon novosti

NAGRADNO DARIVANJE

Okušajte sreću na našem Instagram profilu, gdje vas darujemo s luksuznim setom Afrodita Proffesional Beauty Filler Shotova!
U suradnji s još jednim od naših divnih sponzora, Kozmetika Afrodita BiH jednu od sudionica nagradne igre na našem Instagram profilu, darujemo usitinu vrijednim poklonom – paketom s 3 Beauty Filler Shota!!!!
Paket profesionalnih shotova za ljepotu sadrži:
HYALURON & B5 BOOST SHOT -. Luksuzni hidratantni BOOSTER sa 100% prirodnom hijaluronskom kiselinom i provitaminom B5 za extremno navlaženu, punu kožu. Namijenjen za sve tipove kože, preporučuje se za dehidriranu kožu i kožu s oslabljenim tonusom i izraženim borama.
INSTANT OXYGEN POWER SHOT – Anti-age koncentrat s čistim kisikom za mladenački preporođenu kožu punu života i 5 godina mlađi izgled kože već nakon mjesec dana uporabe. Posebno se preporučuje za kožu s oslabljenim tonusom kojoj su hitno potrebni obnova i svjež, mladolik sjaj.
C10 VITAMIN SUPER SHOT – Pigmentacijski korektor s 10 % vitamina C nove generacije (Ascorbyl Tetraisopalmitate), s 25-puta jačim učinkom djelovanja u usporedbi s često upotrebljavanim vitaminom C (l-askorbinska kiselina) za korekciju nepravilnosti, ujednačavanje tena i poboljšanje vitalne funkcije kože. Ultimativni koncentrat u borbi protiv pigmentacije, štiti od štetnog utjecaja UVA i UVB zraka, obnavlja i pomlađuje umornu kožu bez sjaja te posvjetljuje pigmentne mrlje.
Afrodita je osigurala i peptidnu maglicu za lice i tijelo – savršena kombinacija biokativnih peptida i hiratantne hijaluronske kiseline za mladenački, hidriran i zaglađen izgled kože.
Ova nagradna igra je ograničena isključivo na naš Instagram profil!
Klik na salon.infinia! 🥰