Salon novosti

Callux proizvodi za kućnu njegu stopala

👣Savršena pedikura za glatka i njegovana stopala koju ćete lako napraviti i sami kod kuće – Callux set za kućnu pedikuru i Callux proizvodi za njegu stopala, ruku i noktiju!
S Callux setom za kućnu njegu, jednostavno i učinkovito možete sami pripremiti stopala za toplije dane i otvorenu obuću. Set je namijenjen za uklanjanje žuljeva, plitkih kurjih očiju, odumrlih stanica i zadebljanja na koži peta. Bez žileta i rizika od pretjeranog uklanjanja epiderme, sami kod kuće možete brzo i jednostavno postići da imate glatka i njegovana stopala. Set sadrži Callux intezivnu pjenu s 30% uree, koja omekšava kožu i kalus na stopalima, Callux intezivnu hidratizirajuću kremu, držač za jednokratne turpije i 10 komada izmjenjivih jednokratnih turpija granulacije 80 i 150.
Osim seta za kućnu njegu, u ponudi imamo i druge Callux proizvode kojima možete riješiti sve ostale eventualne probleme sa stopalima, rukama i noktima:
🔖Callux antigljivični serum – djeluje antiseptično i antifugalno te djelotvorno uništava gljivice na noktima.
🔖Milla serum protiv urastanja noktiju – redovna upotreba pomaže u borbi protiv urastanja noktiju i uklanja bol uzrokovanu urastanjem.
🔖Balzam za ojačavanje noktiju – poboljšava stanje oštećenih, krhkih i izlistanih noktiju.
🔖Nati serum – serum s njegujućim hidratantnim i antibakterijskim svojstvima, namijenjen za suhu i oštećenu kožu ruku i stopala, posebno ako je oštećena brojnim tretmanima dezinficijensa.
🔖Callux peeling – šećerni peeling s mirisom naranče ili kupine, učinkovito uklanja odumrle stanice i čisti kožu.
🔖Callux 2u1 maska/losion – hidratizirajući losion i njegujuća maska već nakon prve primjene ostavlja kožu ruku, stopala i cijelog tijela savršeno navlaženom i glatkom.
🔖Gel za uklanjanje kože oko noktiju – sredstvo koje olakšava uklanjanje i pogurivanje kože s nokatne ploče.
Zablistajte ovog ljeta – sa Callux proizvodima stopala možete učiniti savršeno glatkima, a nokte i ruke zdravima i njegovanima. 👣🍃
Callux proizvodi su dostupni na našem web shopu:
u našoj radnji u Mostaru (Infinia Beauty Centar) te u

Ljekarne “Alpha plus” Mostar (Pharmacy&Beauty u Mepas mall-u) i
Apoteka “Anapharm”, Banja Luka.