Body fit VacuTherm

Body fit VacuTherm je nova generacija sprava za trening koje su namijenjene mršanju i skidanju celulita kroz kardio program te su odlične za detoksikaciju, drenažu i cirkulaciju. Uz pomoć tehnologije vacuuma i infracrvenih zraka masne naslage se tope u rekordnom roku.

Traka za trčanje i bicikl VacuTherm

VacuTherm traka za trčanje i bicikl dizajnirani su za kardio trening, a opremljeni su Vacu i InfraRed tehnologijom.

Što to znači? Vakuumski sustav stvara nizak atmosferski tlak što u donjem dijelu tijela pojačava cirkulaciju te se ubrzava metabolizam i učinak sagorijevanja masti. Naša tehnologija potiče uvlačenje krvi u slojeve kože i masnog tkiva kombinacijom vakuuma i hodanja. To omogućuje koncentrirano sagorijevanje masti u najtvrdokornijim dijelovima tijela povećavajući cirkulaciju krvi u bokovima, stražnjici i bedrima.

Preporučena aktivnost je brz, odlučan hod. Jedna od najznačajnijih i najuzbudljivijih prednosti je gubitak težine.

Infracrveno zračenje se već dugi niz godina uspješno koristi u plastičnoj kirurgiji, fizioterapiji i rehabilitaciji zbog brojnih benefita za tijelo i zdravlje.

IR valovi prodiru u tijelo do dubine od 4-5cm, zagrijavaju ga što izaziva pojačano znojenje što vodi do gubitka veće količine toksina od običnog vježbanja.

Tijekom vježbanja infracrvene zrake čiste vašu kožu i tijelo od toksina. Također lakše izbacuje masnoće, vodu, kolesterol, teške metale, kiseline i otrovne spojeve. Kao rezultat, vaša koža izgleda blistavo, svježe i zdravo. Učinak toga je povećanje protoka krvi i dotok krvi u tkivo.

U VacuTherm spravama možete odabrati posebno Vacu opciju i Infra Red opciju, no najbolji učinak je kombinacija oba!

Osobe s ozbiljnijim oboljenjima bi se trebale prvo posavjetovati sa liječnikom prije korištenja InfraRed opcije.( poremaćaju kardiovaskularnog sustava, boleti bubrega, kožne bolesti u akutnoj fazi, tumori i sl.)

Roller

Funkcionira na način da drvene oklagije uz pomoć IR zraka razbijaju celulit puno brže zbog pozitivnih efekata IR zračenja.

Ove sprave ne samo da vam pomažu da smršate, već i da smanjite celuliti poboljšate cirkulaciju puno brže nego što biste s običnim vježbanjem!

POŠALJITE NAM PORUKU


NAPOMENA