Geliranje noktiju

Postupak geliranja noktiju jeste učvršćivanje prirodnih noktiju dodanim materijalima. U ponudi imamo širok asortiman materijala za uređivanje i nadogradnju noktiju marke LuxKraft.

Za geliranje noktiju potreban je gel, UV lampa, kistovi i alati za manikuru noktiju. Gel je u laboratoriju već umiješani materijal i suši se pod UV svjetlom. Prije nanošenja gela, bilo na prirodni nokat ili na tipse, potrebno je ukloniti sjaj s površine nokta koristeći turpiju. Ukoliko se postavljaju tipse, potrebno je izabrati one koje savršeno pristaju svakom prirodnom noktu. Kod ugradnje umjetnih noktiju posebno je izražena preciznost i kreativnost, korištenjem različitih tehnika uređivanja, raznih boja i ukrasa. Gel se pomiče u skladu s rastom noktiju što bi značilo da se treba obnavljati svakih 3-4 tjedna. Kvaliteta geliranih noktiju prvenstveno ovisi o stručnosti osobe koja to radi, ali i o kvaliteti materijala koji se koristi.

POŠALJITE NAM PORUKU


Nadogradnja noktiju polygelom

Polygel objedinjuje najbolje od akrila i gela u revolucionarnom sve-u-jedan sustavu. Nova inovativna metoda koja kombinira najbolje od obje tehnike (akrila i gela) istodobno uzimajući u obzir čvrstoću, snagu akrila i felksibilnost, lagano turpijanje, vrhunsko prijanjanje, bez podizanja ili odvajanja nokta prilikom nošenja. Savršeno djeluje prilikom ugradnje na prirodne nokte, tipse i šablone.

Glavne prednosti polygel-a su:

• Bez neugodnih mirisa
• Primjenjivo na svim dužinama nokta
• Bez monomera
• Ne slijeva se
• Ubrzava vrijeme rada
• Prilagodljiv svim temperaturnim razlikama
• Minimalan ljepljiv sloj
• Može se kombinirati sa svim drugim materijalima
• Namijenjen za početnike i osobe koje se već bave ugradnjom noktiju

Polygel je lagan, snažan, siguran, jednostavan i nepogrešiv.

POŠALJITE NAM PORUKU


Trajni lak

Trajni lak je lak koji traje duže od običnog laka, u prosjeku 3 tjedna i više. Trajni lak skida se isključivo otapalom u roku par minuta. Trajni lak nanosi se u tankom sloju te garantira čvrstoću noktiju, prirodan izgled i sjaj. U ponudi imamo trajne lakove marke Lart.

POŠALJITE NAM PORUKU


SNS i Lart Nail Dipping and Powder system

Uređivanje noktiju dipping tehnikom, odnosno uporabom praha u bezbroj nijansi iz ponude, koristimo za njegu prirodnih noktiju te ugradnju tipsama i šablonom. U ponudi imamo proizvode brendova SNS i Lart. Postupak je jednostavan i brz te se ne koriste primeri, tekućina, UV-lampe, električne i ostale brusilice. Dipping metodom se brzo dolazi do izvrsnih rezultata, kojom se postiže prirodni izgled noktiju, dugotrajnost i visoki završni sjaj. Trajanje tretmana je od 40 do 50 minuta.
Što se tiče samog skidanja praha, postupak je također jednostavan i bezbolan. Upotrebljava se 100 % aceton koji se može kupiti u apoteci. Aceton se pomoću blaznica aplicira (namaže) na nokte te zamota u aluminijsku foliju i drži se 20 do 30 minuta. Nakon toga prah sam spada s noktiju. Potrebno je eventualno još malo blaznicom i acetonom obrisati da bi sve spalo.

Za SNS proizvode je karakteristično da sadrže vitamine A, E, D3, B5 te kalcij i pomažu da nokti budu čvrsti, prirodni i zdravi. SNS brand jedini je na svjetskom “nail tržištu” koji je organski pripremljen.

POŠALJITE NAM PORUKU