Klasično oblikovanje obrva pincetom i voskom

Oblikovanje obrva jedan je od nezaobilaznih tretmana kada je u pitanju održavanje ljepote. Pincetom se čupa dlačica po dlačica iz korijena, uvijek s donje strane obrve, u smjeru rasta, brzim i oštrim pokretima. Dobro oblikovane obrve mogu dati Vašem licu novi izgled jer uokviruju oči u čine ih vizualno većima. Lijepe obrve čine da izgledate mlađe, odmornije i profinjenije.

POŠALJITE NAM PORUKU


Oblikovanje obrva koncem (threading)

Threading je drevna metoda za uklanjanje dlačica koji je nastao u dijelovima Indije, Srednjeg Istoka te je trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u zapadnim zemljama.

Threading obrve uklanja jednom čistom linijom i čupka sve dlačice odjednom te je tako puno brže i lakše oblikovati obrve. Tijekom tretmana se ne koriste nikakvi proizvodi već se koža dezinficira prije i poslije tretmana i nanosi se aloe vera gel. Za razliku od depilacije, površinski slojevi kože nisu oljušteni ili iritirani i koža je nakon puno glađa i nježnija. Threading je najpreciznija tehnika oblikovanja obrva jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva tzv. „arch“ efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i čak daje efekt liftinga.

POŠALJITE NAM PORUKU


HD Obrve

HD tehnika oblikovanja obrva je kombinacija voska, pincete i konca te farbanja obrva i na kraju fiksiranja s gel fiksatorom. HD tehnika se izvodi u sedam koraka tijekom kojih se iz Vaših obrva izvlači maksimum. Kod farbanja obrva, nanošenje i razvoj boje traje cca. 3 minute nakon čega se boja skida. Bitno je naglasiti da HD tehnika nije trajna te se boja lagano ispire nakon određenog vremena. Oblik ostaje dugo nakon tretmana (cca. 3-4 tjedna).

POŠALJITE NAM PORUKU


Kana/Henna obrve

100% prirodna i dugotrajna boja koja ostaje na dlačici od 4 do 6 tjedana a na koži do 14 dana. Dizajn obrva kanom rezultira idelanim oblikom i bojom. Kana prirodno obnavlja i njeguje dlačicu, bez peroxida i štetnih kemikalija primjerena je i za najosjetljiviju kožu. Tretman trajanje oko 45 minuta, a treba ga ponavljati svakih 4 do 5 tjedana. Spomenuto vrijeme ovisi o brzini rasta dlačica.

POŠALJITE NAM PORUKU


Japansko iscrtavanje obrva

Japansko iscrtavanje obrva –  ova metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, nego su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti.

POŠALJITE NAM PORUKU


Puder obrve

Tehnika popunjavanja obrva zvana “puder obrve” podrazumijeva sjenčenje obrva koje se radi na maloj dubini pa one zbog toga izgledaju punije i prirodnije. Puno je sigurnija i bezbolnija u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili iscrtavanje obrva japanskom metodom. Nema krvarenja, ne ostaju nikakvi ožiljci niti se javljaju bilo koje druge negativne posljedice.

Dok je kod drugih tehnika popunjavanja obrva boja prvih dana nakon aplikacije jako intenzivna i obrve konačni izgled poprimaju tek nakon nekog vremena, tehnikom puder obrve dobije se nešto prirodniji izgled, iako obrve konačan izgled poprime tek nakon tjedan ili dva.

POŠALJITE NAM PORUKU


NAPOMENA