Depilacija Voskom

Depilacija voskom je jedna od najpopularnijih i najefikasnajih metoda za uklanjanje neželjenih dlačica. U ponudi imamo Naturdepil vosak u patronama je sačinjen od komponenti prirodnih smola i pomno odabranih sastojaka koji gode koži te uz nisku točku tališta i radnu temperaturu od 35-37°C , čine depilaciju veoma ugodnom. Svaki vosak u patroni zapravo je hladan, ali se zagrijava kako bi depilacija bila učinkovita. Nanosi se u smjeru rasta dlačica, ali se traka potom povlači u suprotnom smjeru. Vosak je pogodan za sve tipove kože i za sva područja tretiranja od nogu, ruku, bikini zone i lica. Depilacija voskom uklanja dlačicu s korijenom, dugotrajno je  i nakon nekog vremena dlačice se prorijede.

POŠALJITE NAM PORUKU


Depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom je jedna od najstarijih metoda uklanjanja neželjenih dlačica koja se ujedno smatra najučinkovitijom i najbezbolnijom metodom depilacije. U ponudi imamo šećernu pastu marke Skinstar. Šećerna pasta je 100% prirodna i ne sadrži kemikalije. Prirodni sastojci – šećer, voda i limunska kiselina uz redovito tretiranje garantiraju slabljenje korijena dlačica i njihovo prorjeđivanje. U principu, ovaj način depilacije doprinosi zatvaranju folikula dlake i onemogućava njen rast. Nakon depilacije šećernom pastom, Vaša koža će biti glatka, nježna i baršunasta. Nema alergijskih reakcija i drugih neugodnih nuspojava s obzirom na to da sadrži isključivo prirodne sastojke koji odgovaraju tijelu.

Šećerna pasta nije vruća i zapravo je sobne temperature, a prije uporabe potrebno ju je razraditi među prstima. Nanosi se u smjeru suprotnom od rasta dlačica, ali se zato povlači u smjeru u kojem one rastu što tretman čini manje bolnim.

Kod šećerne paste važno da se dlačice depiliraju dok su još kratke tj. u fazi rasta. Naime, kada je dlaka duga ona je u fazi opadanja i u folikuli se već stvara nova dlačica koja dolazi na njezino mjesto. No, ako ju se ukloni u fazi rasta potrebno je puno više vremena da se u folikuli stvori nova dlaka.

Šećerna pasta pogodna je za sve tipove kože i preporučuje se za skidanje dlačica s intimnih dijelova, kao i za skidanje dlačica s ruku i nogu.

POŠALJITE NAM PORUKU